Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

F Ö R M E D L A R E

SOCIALA PLACERINGAR

LEDORD

PERSONLIG SERVICE-TILLGÄNGLIGHET-UTBUD

BONUSFAMILJEN.SE

JAG VAR ETT AV DOM S.K "GLÖMDA BARNEN" UNDER MIN TURBULENTA UPPVÄXT I EN MISSBRUKARFAMILJ, I VUXEN ÅLDER TOG JAG EFTER MIN FAR OCH LEVDE I MISSBRUK FRAM TILLS JAG VAR 40 ÅR. SEDAN DESS HAR JAG UTBILDAT MIG INOM PERSONLIG UTVECKLING OCH GENOMGÅTT MÅNGA UTBILDNINGAR FÖR ATT FÖRSTÅ MIG SJÄLV OCH ANDRA. JAG HAR UTVECKLAT EN COACHINGMODELL SOM JAG KALLAT STREETCOACHING, EN MODELL SOM SUCCESSIVT VÄXT FRAM UNDER 15 ÅR I MITT ARBETE MED SOCIALT UTSATTA UNGDOMAR OCH UNGA VUXNA, EN MODELL SOM JAG ANVÄNT  I PROBLEMOMRÅDEN I MALMÖ OCH LANDSKRONA OCH I MIN VARDAG SOM FAMILJEHEM UNDER SNART 10 ÅR.

ÖVRIGT!

JANIQUE SVEDBERG, ELENE UNESTÅHL, PH.DR LARS-ERIC UNESTÅHL, KAY POLLAK OCH TAPIO SALONEN ÄR NÅGRA AV DOM LÄRARE SOM BIDRAGIT MED SINA ERFARENHETER UNDER DOM UTBILDNINGAR OCH PROJEKT JAG MEDVERKAT I. 

SENAST: FAMILJEHEM/JOURHEM/VERKSAMHETSCHEF HOS RÄDDA BARNEN REGION SYD FÖR UTVECKLING OCH IMPLEMENTERING AV SOCIALA FÖRETAGSKONCEPT, INNAN DESS VERKSAMHETSCHEF FÖR LANDSKRONA BOIS SAMHÄLLSAVDELNING STARTELVAN UNDER 5 ÅR.

ANDERS JAKOBSSON

( UTREDD ENLIGT KÄLVESTENSMETODEN )

INTERNATIONELL COACH/FÖRELÄSARE/INSPIRATÖR

TILL EFTERTANKE!

NÄR JAG VILL LYCKAS MED ATT FÖRA EN MÄNNISKA MOT ETT BESTÄMT MÅL, MÅSTE JAG FÖRST FINNA HENNE DÄR HON ÄR OCH BÖRJA JUST DÄR! DEN SOM INTE KAN DET, LURAR SIG SJÄLV NÄR HON TROR HON KAN HJÄLPA ANDRA. FÖR ATT HJÄLPA NÅGON MÅSTE JAG VISSERLIGEN FÖRSTÅ MER ÄN VAD HEN GÖR, MENFÖRST OCH FRÄMST FÖRSTÅ DET HEN FÖRSTÅR. OM JAG INTE KAN DET; SÅ HJÄLPER DET INTE ATT JAG KAN OCH VET MER. VILL JAG TROTS DET, ÄNDÅ VISA HUR MYCKET JAG KAN, SÅ BEROR DET PÅ ATT JAG VILL HÖRA HUR DUKTIGT JAG ÄR, ATT VET OCH KAN MER, MED SYFTE ATT BLI BEUNDRAD AV DEN ANDRE, ISTÄLLET FÖR HJÄLPA HONOM. ALL ÄKTA HJÄLPSAMHET, BÖRJAR MED ÖDMJUKHET INFÖR DEN JAG VILL HJÄLPA, OCH DÄRMED MÅSTE JAG FÖRSTÅ, ATT HJÄLPA INTE ÄR ATT VILJA BESTÄMMA, UTAN ATT TJÄNA. KAN JAG INTE DET, SÅ KAN JAG INTE HJÄLPA NÅGON.


SÖREN KIRKEGAARD

VI SÖKER FAMILJER!