Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

OM BONUSFAMILJEN

VI ÄR EN ANNONSPLATTFORM MED SOCIAL INRIKTNING FÖR KOMMUNER/FÖRETAG (AVTALSKUNDER) OCH PRIVATPERSONER. VI ÄR OCKSÅ EN PLATS FÖR BLIVANDE, OCH ETABLERADE FAMILJEHEM. VI ERBJUDER EN RAD OLIKA TJÄNSTER SOM UNDERLÄTTAR  FÖR  AVTALSKUNDER OCH PRIVATPERSONER ATT HITTA VARANDRA. VI LETAR UPP PERSONER OCH KOMMUNER/FÖRETAG GENOM RIKTADE ANNONSER PÅ DIGITALA PLATTFORMAR SOM FACEBOOK, LINKED IN, INSTAGRAM OCH TWITTER OCH FÖRMEDLAR UPPGIFTERNA TILL VÅRA AVTALSKUNDER EN GÅNG I VECKAN. 

DIN INSATS!

BRIS HAR EN TELEFON SOM NI KAN RINGA OM NI HAR BARN OCH UMGDOMSFRÅGOR!

VARDAGAR MELLAN 09.00-12.00 TELEFON: 077-150 50 50

FAMILJEHEMSCOACHEN

SWISHA

( 495:-/TIM. )

TELEFON:0723-183 182

TILLGÄNGLIG ALLA DAGAR! MELLAN 17.00 - 22.00

LÅNG ERFARENHET! STOR KOMPETENS!

(UTREDD OCH GODKÄND)

BONUSHEM ÄR GRUNDAT AV ANDERS JAKOBSSON, MED MÅNGÅRIG ERFARENHET AV ARBETE MED SOCIALT UTSATTA UNGDOMAR OCH BARN. ANDERS JAKOBSSON ÄR FD VERKSAMHETSCHEF HOS RÄDDA BARNEN, INTERNATIONELL COACH, ENTREPRENÖR OCH INSPIRATÖR. UTBILDAD AV LARS-ERIC UNESTÅHL, KAY POLLAK OCH JANIQUE SVEDBERG. ANDERS HAR MÅNGÅRIG ERFARENHET ATT BEDRIVA FAMILJE HEM OCH JUORHEM FÖR BARN I TONÅREN.

​BARNKONVENTIONEN!

SVERIGE HAR GANSKA NYLIGEN BESLUTAT ATT GÖRA BARNKONVENTIONEN TILL LAG, DET SER VI SOM ETT STORT FRAMSTEG! ENLIGT DEN 9:E § SKA INGET BARN ÅTSKILJAS FRÅN SINA FÖRÄLDRAR MOT SIN VILJA, OM DET INTE ÄR FÖR BARNETS BÄSTA! DET BETYDER ATT VI SOM ARBETAR MED BARN MÅSTE HA EN STOR LYHÖRDHET OCH FÖRSTÅELSE FÖR DESSA BARNS UPPLEVELSER AV SIN SITUATION.

SVERIGE ÄR FANTASTISKT!


UPPLANDSVÄSBY


UPPLANDSBRO


TYRESÖ


SÖDERTÄLJE


ÖSTERÅKER


VÄRMDÖ


VAXHOLM


VALLENTUNA

VI SÖKER FLER FAMILJER!

VÄRLDENS BÄSTA JOBB!